Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Με το «Aphrodisiac» στη Eurovision

Η Ελευθερία Ελευθερίου επιλέχθηκε από κοινό και κριτικούς για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού.Η νεαρή τραγουδίστρια με την τετραμελή χορευτική της ομάδα, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των θεατών αλλά και της κριτικής επιτροπής, οι οποίοι από κοινού, ψήφισαν για την ανάδειξη του τραγουδιού, το οποίο είναι σε στίχους και μουσική των Δημήτρη Στάσσου, Μικαέλα Στένστρομ,Νταϊάνα Λουφ.
 



Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι «Aphrodisiac» θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Τα τρία άλλα τραγούδια που διαγωνίστηκαν για την εκπροσώπησή μας στον διαγωνισμό ήταν τα: Dora - «Baby I’m yours», μουσική: Franc, Ηλίας Πανταζόπουλος, στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης, Cassiopeia - «Killer Bee», μουσική: Χρήστος Δάντης, στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας, Velvet Fire - «No Parking», μουσική-στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας.
Με την ιδιαίτερη παρουσία τους συμπλήρωσαν την όμορφη βραδιά οι συμμετοχές άλλων χωρών, όπως αυτή της Ήβης Αδάμου που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, της Anggun για τη Γαλλία και της Sofi Marinova για τη Βουλγαρία. Στη βραδιά του ελληνικού τελικού το παρών έδωσε ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό του Ντίσελντορφ, καθώς και οι τραγουδιστές Γιώργος Σαμπάνης και Χρήστος Π.
Η Ελλάδα συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου στο Μπακού. Στις 24 Μαΐου θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός και στις 26 Μαΐου ο μεγάλος τελικός.

Πηγή:   ant1online.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου